Om PegaZ

 

PegaZ

 

Vi vill inspirerar och vägleda i djungeln av kost, träning och hälsa i sin helhet.  Vi anpassar ditt livspuzzel.

Vår tränings- och hälsofilosofi bygger på att man genom ett balanserat och hälsosamt liv ska kunna känna sig nöjd och harmonisk, finna en aktivitetsform som man tycker om och som passar in i ens vardag.
Att komma i form ska vara lustbetonat, inte kännas som ett tvång.
 
Det har en betydande roll för varje familj att alla mår bra och det vill vi hjälpa till med.
Vi anser att alla förtjänar den bästa självkänsla i livets alla olika skeden från den pigga unga till den grånande äldre personen som bör hålla igång med lätt motion.Ungdom förhindrar inte ryggproblem, ålderdom är inget hinder för kurering. 

Din kropp är mirakulös och personlig. Den har en häpnadsväckande förmåga att läka sig själv. Vi kan hälpa till med dom rätta verktygen och använda dom rätt Flexibar. Om ni vill ha minimal belastning men ändå stärka kroppen har du redskapet flexibar vid din sida till hjälp.

Du behöver motion och kost i kombination men vi kan inte forcera vägen fram till hälsa. Du antingen hjälpa den på vägen men inte skyndar på den läkande processen det kan då innebära en försämring lagom är bäst. Vad som borde intressera dig, är att hjälpa kroppen, och detta gäller speciellt de små inre musklerna och dina hjärnceller.Rolig träning blir av och endorfinerna får sig en energikick.

Vi har i grunden ett tänk att vår verksamhet ska vara så miljövänlig som möjligt, energisnål och vår kropp är vårt bästa verktyg och ska ges så bra service och energi som  man kan ge den.

Alla kan göra något, bara man inte gräver ner problemet utan lyfter och gör något åt saken om än i små steg.

Pegaz Egenvård

Petra 

 

 

Samarbetar med

WETVEST UPPLAND i djupvatten träning

HSO Enköpings kommun

ASTMA och ALLERGI föreningen Uppsala Län

Kostkunskap/ dietist i samarbete med GeBa Utbildning

Har ni frågor så tveka inte att höra av er till Petra [javascript protected email address]

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)