Om PegaZ

 

PegaZ

Livspuzzlet! Vi vill inspirerar och vägleda i djungeln av att bli hälsosammare i sin vardag, Krångla inte till det med träningen utan ta hälsan in i din vardag.

Genom ett balanserat liv ska man kunna känna sig nöjd och harmonisk i sin kropp. Finna en aktivitetsform och nivå som man tycker om och som passar in i vardagsrutinerna.
Att komma i form ska vara lustbetonat, inte kännas som ett tvång.
 
För oss på PegaZ egenvård handlar livet om hälsa.Hälsa är en viktigdel i livet för att må bra i kropp och knopp i alla lägen.Att ha viljan styrkan och ork att ta sig till skola/jobb med energi som räcker hela dagen och även till fritiden. Finns ingen annan bra belöning som att ge sig själv tid.Det som skapar grunden till livet är ju du själv. Vi utgår från hälsan är olika hos alla. En del behöver en morot så som tävla en del vill belöna sig med något gott att fika.Inget är fel i måttliga mängder och får inte skapa stress. Vi jobbar med fyra hörnstenar träning (flexibar) och rörelse (aktiva promenader)och kost och du själv skapar återhämtning och får och kan ge andra och dig själv arbetsglädje och energi.

Din kropp är mirakulös och personlig.

Vi har i grunden ett tänk att vår verksamhet ska vara så miljövänlig som möjligt.Din kropp är ditt bästa verktyg och ska ges så bra service och mängd energi som  behövs i form av mat och motion.Vi ger dig kunskap, tips och ideer och vill du hjälper vi dig på traven.

Alla kan göra något, bara man inte gräver ner problemet utan lyfter och gör något åt saken om än i små steg.

Pegaz Egenvård

Petra 

 

 

Samarbetar med

WETVEST UPPLAND i djupvatten träning

HSO Enköpings kommun

ASTMA och ALLERGI föreningen Uppsala Län

Kostkunskap/ dietist i samarbete med GeBa Utbildning

Några av våra kunder är

Fridrottare Uppsala län- Världsmästare i veteranfriidrott

Agility utövare som satsar mot att delta i SM och VM 2022

Har ni frågor så tveka inte att höra av er till Petra [javascript protected email address]

Välkommen

Välkommen till www.pegaz.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)